وزرای دفاع کره‌ جنوبی و آمریکا از منطقه غیرنظامی میان دو کره بازدید کردند قالیباف: هدف ما رساندن یارانه‌ها به مصرف‌کنندگان واقعی است سرلشکر رحیم‌صفوی: اسرائیل پس از آنکه سامانه‌های پدافندی‌اش از کار افتاد مجبور به درخواست برای پایان جنگ شد بیانیه سپاه به مناسبت ۱۳ آبان | افشای چهره واقعی دیپلماسی آمریکایی نخست وزیر قطر: خواهان حصول توافق میان تهران و واشنگتن هستیم دیدار جمعی از دانش آموزان و دانشجویان با رهبر معظم انقلاب (۱۲ آبان ۱۴۰۴) | حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا یک اختلاف تاکتیکی نیست، یک اختلاف ذاتی است سخنگوی دولت: در کوچک‌سازی، نه کارمندی اخراج و تعدیل می‌شود، نه حقوق کسی کاهش می‌یابد پزشکیان: دولت مصمم است مانع قطع گاز و برق در کشور شود ویدئو | مجری کانال ١٣ اسرائیل جزئیات بیماری نتانیاهو را فاش کرد رئیس قوه قضاییه: بانک مرکزی نباید اجازه دهد کار بانک‌ها به مرحله جراحی برسد پیشتازی دموکرات‌ها در انتخابات فرمانداری‌های آمریکا سفارت ایران در کابل، در واکنش به زلزله در شمال افغانستان: مانند همیشه در کنار مردم افغانستان خواهیم بود اعیاد فطر و قربان از سوی یونسکو به رسمیت شناخته شدند پکن از رفتار «تأسف‌برانگیز» نخست‌وزیر ژاپن در رابطه با تایوان انتقاد کرد بیکدلی در دیدار با مدیرعامل راه‌آهن آخرین وضعیت همکاری ریلی ایران و افغانستان را بررسی کردند برگزاری انتخابات تمام الکترونیک در مشهد و کشور بقائی: ما از عملکرد طرف افغانستانی درباره حقابه ناراضی هستیم | هیچ پیام رسمی با محوریت مذاکره، به آمریکا منتقل نشده است (۱۲ آبان ۱۴۰۴) دستور ترامپ به انجام آزمایش اتمی از بلوف تا واقعیت نفوذ یک پهپاد، پروازهای شمال آلمان را متوقف کرد معاون‌اول رئیس‌جمهور: در حال واگذاری بخشی از وظایف حاکمیتی به بخش خصوصی هستیم اولیانوف: آماده‌ایم برای حل‌وفصل مسائل پیرامون برنامه هسته‌ای ایران کمک کنیم ترامپ: عربستان به روند عادی‌سازی روابط با اسرائیل خواهد پیوست یونیسف: کمک‌های بشردوستانه در غزه کافی نیست | آتش‌بس بی‌فایده بوده است! تداوم حملات اسرائیل به غزه و نقض آتش‌بس (۱۲ آبان ۱۴۰۴) مجلس با تشکیل سازمان ملی مهاجرت موافقت کرد بیانیه ارتش به مناسبت ۱۳ آبان: برعهد خود برای صیانت از تمامیت ارضی ایران تا پای جان ایستاده‌ایم فرمانده مرزبانی فراجا از افزایش تعداد پرونده‌های بالای ۱۰ میلیارد تومان در ۶ ماه اخیر خبرداد
سرخط خبرها

مسیریابی به سبک ترامپ | می‌توان با پای پیاده از ایران به قطر رفت

  • کد خبر: ۳۶۵۲۴۸
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۱
مسیریابی به سبک ترامپ | می‌توان با پای پیاده از ایران به قطر رفت
رئیس‌جمهور آمریکا در جمع خبرنگاران با تکرار ادعا‌ها درباره نابود کردن برنامه هسته‌ای ایران طی حملات متجاوزانه ماه ژوئن، هنگام تمجید از نقش خطیر قطر در توافق آتش‌بس در غزه گاف جدیدی درباره موقعیت جغرافیایی ایران و قطر داد که در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی بازتاب داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، «دونالد ترامپ» در مسیر سرزمین‌های اشغالی در جمع خبرنگاران با انتقاد از سیاست‌های روسای جمهور پیشین آمریکا در قبال ایران گفت: بایدن اوباما از ایران حمایت می‌کردند. وقتی از ایران حمایت کنید، کار پیش نمی‌رود.

بر اساس فایل صوتی منتشرشده از گفت‌وگوی ترامپ با خبرنگاران در هواپیمای «ایر فورس ۱» در وبگاه کاخ سفید، ترامپ درباره حملات متجاوزانه آمریکا به تاسیسات اتمی ایران در ژوئن ۲۰۲۵ گفت: اگر ما تاسیسات اتمی ایران را از بین نبرده بودیم و همان توافق (زمان اوباما و بایدن) را انجام می‌دادیم، اکنون (برنامه هسته‌ای ایران) در ابر تیره ابهام قرار داشت.

حملات آمریکا به تاسیسات اتمی فردو، نطنز و اصفهان با مشارکت مستقیم در تجاوزگری رژیم صهیونیستی به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران در ماه ژوئن انجام شد.

حملات رژیم صهیونیستی که به اذعان واشنگتن با اطلاع و حمایت کامل آمریکا انجام شده بود، در میانه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا با میانجیگری عمان درباره شیوه محدودسازی برنامه هسته‌ای یران رخ داد.

رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد: (فرض کنید) ما آن طرف آدمی داریم که سلاح‌های اتمی را همه جا پخش کرده است. اگر ما در آن زمان تاسیسات اتمی ایران را از بین نبرده بودیم، حال همه ما را جا می‌آورد. آنها ظرف مدت دو ماه به سلاحی اتمی دست پیدا می‌کردند. اکنون هیچ ابهامی وجود ندارد. دیگر نباید نگران کسی بود.

این در حالی است که مقامات ایران همواره تاکید کرده‌اند تولید و به‌کارگیری تسلیحات اتمی جایی در دکترین دفاعی ایران ندارد و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز هیچ گاه ادعای وجود اهداف نظامی در برنامه هسته‌ای ایران را در گزارش‌های فنی متعدد خود درباره برنامه هسته‌ای ایران تایید نکرده بود.

ترامپ همچنین از نقض قطر در توافق آتش‌بس میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی تمجید کرد.

رئیس‌جمهور آمریکا «تمیم بن‌حمد بن‌خلیفه آل‌ثانی» را به دلیل کمک‌های «شگرف» او در میانجی‌گری صلح میان طرفین جنگ غزه «مردی فوق‌العاده» دانست.

او سپس گفت که مشارکت قطر در این مذاکرات به دلیل موقعیت جغرافیایی آنها که در مرکز یک قلمرو «پرخصومت» واقع شده‌اند تا چه اندازه «سخت و خطرناک» بوده است.

رئیس‌جمهور آمریکا در این باره گفت: اگرچه کشور‌های دیگری هم آن‌جا هستند، اما حدود یک ساعت یا یک ساعت و نیم دورترند که تفاوت زیادی است. فاصله‌شان واقعا به اندازه‌ای کم است که می‌توان با پای پیاده از ایران به قطر رفت. یک ثانیه‌ای می‌شود به قطر رفت. یک‌باره می‌بینی در قطری که این واقعا قلمرو سختی است.

اظهارات ترامپ با توجه به این مطرح می‌شود که ایران در پاسخ به حملات متجاوزانه آمریکا در ۲ تیر پایگاه هوایی العدید این کشور در قطر را طی عملیات «بشارت فتح» هدف حملات موشکی قرار داد.

این گاف ترامپ درباره فاصله قطر و ایران در حالی مطرح شده است که بر اساس داده‌های گوگل مپ، مسافت میان ایران و قطر ۵۱۰ مایل است و سفر به آن از طریق عراق، کوریت و عربستان سعودی حدود ۲۳ ساعت زمان می‌برد. قطر و ایران مرز ندارند و مدت پرواز‌های مستقیم میان دو کشور حدود ۲ ساعت است.

ترامپ درباره امیر قطر گفت: آنها بسیار شجاع بوده‌اند. امیر قطر بسیار شجاع بوده است. کشور او درست وسط همه چیز واقع شده است، تقریبا بیشتر از هر کشور دیگری.

او افزود: فکر می‌کنم قطر فوق‌العاده بود و به ما کمک کرد.

رئیس‌جمهور آمریکا ادعاهایش درباره متوقف کردن جنگ‌ها در نقاط مختلف جهان را تکرار کرده و با اشاره به آتش‌بس در غزه گفت: این هشتمین جنگی است که من متوفق کردم. من به خوبی از پس حل‌وفصل جنگ‌ها بر می‌آیم. در صلح کردن خوب عمل می‌کنم و افتخار انجام دادن این کار را دارم. من جان میلیون‌ها نفر را نجات دادم.

او همچنین با اشاره به موفق نشدن به دریافت جایزه صلح نوبل ۲۰۲۵ گفت که کمیته نوبل ارزیابی‌های خود را بر اساس رخداد‌های ۲۰۲۴ انجام داده است.

ترامپ گفت: برخی می‌گویند می‌شود استثنا قائل شد، چراکه در سال ۲۰۲۵ اتفاقات زیادی رخ داد که تکمیل شده‌اند و فوق‌العاده‌اند. اما من این کار را برای نوبل انجام ندادم، بلکه برای نجات دادن جان انسان‌ها بود.

او مدعی شد: من بسیاری از این کار‌هایی را که اکنون به سرانجام رسیده‌اند را یک روزه انجام دادم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->